Promote here

Πως πληρώνω πως πληρώνομαι μέσω paypal

3:52 π.μ. - By Info-commerce

Τι έχει αλλάξει μετά το ΠΝΠ
Πως πληρώνω και πως πληρώνομαι μέσω paypal Η διαδικασία είναι απλή, έχουμε ένα λογαριασμό email ή φτιάχνουμε  ένα καινούριο και το χρησιμοποιούμε μόνο για αυτό το σκοπό δηλαδή την συναλλαγή μέσω paypal. Ο λόγος που προτείνουμε αυτό το τρόπο είναι για :
  1. Ασφάλεια δεδομένων
  2. Ευκολότερη συναλλαγή.
  3. Με αυτόν το τρόπο κρατάς αρχείο των συναλλαγών σου χωρίς να γεμίζεις το inbox του βασικού email.
  4. Συγκρίνεις τα αρχεία των συναλλαγών που κρατιούνται και στη σελίδα της paypal.  
  5. Μπορεί εκτός από το να αγοράσεις ένα προϊόν να θές και να πουλήσεις μέσω μιας αγγελίας η μιας ιστοσελίδας eshop κλπ
Σε κάθε περίπτωση προτείνεται η σωστή χρίση των συναλλαγών για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο παρακάτω μπορείς να συνδέσεις τις πιστωτικές σου κάρτες με ασφάλεια καθώς και να πληρώνεις μέσω paypal χωρίς πιστωτική κάρτα κάνοντας μεταφορά χρημάτων από το λογαριασμό σου απευθείας από τη τράπεζα σου στο λογαριασμό paypal που έχεις δημιουργήσει. Όσα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου είναι συνδεδεμένα με αυτήν την εφαρμογή δηλαδή έχουν λογαριασμό paypal μπορείς να τους πληρώνεις κανονικά μέσω του λογαριασμού σου χωρίς χρίση πιστωτικής κάρτας. Η paypal μεταφέρει το ποσό στο λογαριασμό τους. Τα αρχεία της συναλλαγής καταγράφονται και στους δυο λογαριασμούς τον δικό σου και του πωλητή. Με αυτό το τρόπο εξασφαλίζεις την εγκυρότητα της πληρωμής και της παραλαβής των εμπορευμάτων συμφώνα με τη διαδικασία που έχεις κάνει. Τώρα πως συνδέεις το λογαριασμό της τράπεζας σου με την paypal. Εδώ χρειάζεται να έχεις μια σύνδεση skype γιατί !!!! θα με ρωτήσεις ο λόγος είναι απλώς , ΜΕΤΆ το νόμο ΠΝΠ δεν μπορείς να συνδέσεις το λογαριασμό της τράπεζας σου με το λογαριασμό paypal μόνο σου. . . συμπληρώνοντας τον αριθμό IBAN στο πλαίσιο επικύρωσης . Είναι αδύνατο. Πως λύνεις τώρα αυτό το πρόβλημα για να μπορείς να χρησιμοποιείς την υπηρεσία .
  1. Στη κάτω αριστερή γωνία της σελίδας κάνουμε κλικ εκεί που γράφει HELP
Εμφανίζεται η παρακάτω σελίδα


2. Κάνουμε κλικ στην επιλογή call us
Εμφανίζεται η παρακάτω σελίδα

3. Κάνουμε κλικ στον αριθμό 00353 . . .  κλπ. ανοίγει η εφαρμογή skype Εδώ θα χρειαστείς συνδρομή skype αλλιώς δεν μπορείς να καλέσεις την υπηρεσία δωρεάν σε αυτό το κομμάτι μας βοηθάει το office 365 personal που παρέχει συνδρομή skype. πρόσθετη παροχή μαζί με το λογισμικό.(Σημείωση * δεν έχω δοκιμάσει να καλέσω τον αριθμό από σταθερό ή κινητό).
4. Κάτω αριστερά εμφανίζεται ένας εξαψήφιος κωδικός διάρκειας 60 λεπτών που τον λες προφορικά στο άτομο που θα απάντηση στα αγγλικά. Του ζητάς να σύνδεση τον τραπεζικό σου λογαριασμό με τον λογαριασμό σου paypal Το άτομο που σε εξυπηρετεί αφού επιβεβαίωση ότι η πληροφορίες είναι αληθής συνδέει την υπηρεσία με το τραπεζικό σου λογαριασμό .Τόσο απλά !! Μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις τις συναλλαγές αγορών , πληρωμών και πωλήσεων .Τα ποσά των πωλήσεων εμφανίζονται στη πρόσφατη δραστηριότητα σου και μπορείς να επιλέξεις το ποσό που θέλεις να μεταφέρεις στο τραπεζικό σου λογαριασμό.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας στείλετε τα σχόλια σας στη σελίδα Contact  ή απευθείας μήνυμα στο email sales@inco-network.com

About the Author

See my google plus profile. Follow me kips
View all posts by admin →

Get Updates

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Share This Post

Promote add here

Πρόσφατα νέα

Inco Network

Συσκεύες

Blogroll

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Powered by Blogger.
back to top
Ενημέρωση